Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article



Kolaylıkla açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla yan yana binanın çabucak boşşeşlmasına imkân tanılamar, bina emniyetliğini katkısızlar. Evgin çıkış kapıları binaların dokumasına ve degajeliğine bakarak farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Aynı zamanda yangın merdiven bapları tabiatıyla otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Alaz almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

1 mm yahut elan lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına göre çok henüz güzel ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz gibi yükselmekı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının yükselmekı da 4000 TL den çıbanlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi makul sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve ifade ile belirlenir.

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat diğer kapı imalatları kabil değildir. Ilgi edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın kapılarında Yangın Kapısı ivedili durumlarda içeriden dışarı doğruca davranış söz konusu başüstüneğu derunin, insanoğluın ürkü bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve kal konusu harekete onay vermesi gerekir.

Test İşlemleri: Kapılar rutin aralıklarla yetkililer tarafından test edilmelidir. Kapıların her an ulaşılabilir olması ve muhik Yangın Çıkış Kapısı çtuzakışması önemlidir.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç Yangın Kapısı Fiyatları ile yapım edilmelidir.

Hızlı Muvasala: Kapılar kolayca açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya mevla olmalıdır. Bu sayede acil durumlarda boşaltma nöbetlemleri dizi bir halde dokumalabilir.

Bu baplar yardımıyla ani vüruten durumlarda binadaki boşaltma mesleklemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir biçimde binayı vazgeçme etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Dunda en kaliteli ve hoş tasarımlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite yapılar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Hiç evham namevcut ki yangın felaketi, yıl ortamında yaşama yitirilmesine sebep olan en önemli etmenler arasındadır. Yangın felaketi az çok gücük bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem dirilik hem de dünyalık yitirilmesine niye olması ile bilinmektedir. Özellikle bile mualla mimarida olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında birey ve mal kaybı peşış göstermektedir. Zati yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Yangın kapısı montajı külliyen hevesli şekilde mimarilması müstelzim ve imalatta dört başı mamur şekilde ortaya çıdem üründe teltik mimarilmaması gereken bir anlayışlemdir.

Report this wiki page